Menu Sluiten

Goederen Op Vloer Plaatsen

PlusM2 is de specialist in fabricage in eigen fabriek van etagevloeren in standaardafmetingen aan de scherpste prijzen op de markt.

1m² = 2m² ? Kan dat?

Elke vierkante meter telt: ruimte is vandaag een kostbaar goed voor al wie onderneemt.Uw activiteiten zijn met de jaren gegroeid, maar uw kostbare bedrijfsoppervlakte niet. Een tekort aan bedrijfsruimte? Gebrek aan noodzakelijke opslagcapaciteit? De goedkoopste, snelste en meest flexibele oplossing is een industriële tussenvloer, of ook wel mezzanine, entresolvloer, bordesvloer, etagevloer of platform.

Onze platformen zijn duurzaam, maar ook vlot uitbeidbaar en zelfs verplaatsbaar. Het gebruik van een koudgevormde, gegalvaniseerde en zelfdragende structuur resulteert in een snel en eenvoudig te monteren modulaire verdiepingsvloer. Verschillende mogelijkheden in draagkracht en doorbuiging maken onze bordesvloeren geschikt voor vele toepassingen van opslag over selfstorage tot kantoor, en dit alles conform de geldende normen.

Door een uitgekiende engineering en prefabricage, en een doorgedreven standardisatie, zijn deze topkwaliteit platformen zeer scherp geprijsd en dienen slechts één doel: uw beschikbare ruimte uitbreiden en optimaliseren zodat u kan doen waar u goed in bent! Onze jarenlange ervaring en expertise inzake etagebouw staat tot uw dienst! Design, engineering en productie van tussenvloeren in één hand: uw garantie voor kwaliteit, scherpe prijzen, snelle levering en dienst na verkoop.

Onze producten:

1m² = 2 m² ? Dat kan met PlusM²!

Wie zijn wij

PlusM² is de specialist in fabricage in eigen fabriek van etagevloeren in standaardafmetingen aan de scherpste prijzen op de markt. Als onderdeel van ANERA, reeds 35 de jaar de referentie in Europa in engineering én productie van tussenvloeren, biedt PlusM² budgetvriendelijke vloeren aan die snel leverbaar zijn om uw plaatsgebrek op te lossen.

Alle profielen worden binnenshuis ontworpen en in onze eigen walsstraat gefabriceerd: zo kunnen we een snelle en betrouwbare levering garanderen.

Onze troeven

  • Scherpste prijs op de markt
  • Mogelijkheid tot het inkorten of verlengen van de standaard module afmetingen
  • Snelle levering in gans de EU
  • CE-verklaring: topkwaliteit, EN 1090 gecertificeerd
  • Product uit eigen fabriek: bij ons gemaakt!
  • 35 jaar expertise inzake vloeren: tot uw dienst!
  • Win ruimte zonder verbouwing
  • Diverse draagkrachten en doorbuigingen: van opslag tot kantoor
  • Modulair: flexibel, uitbreidbaar, verplaatsbaar
  • Zelfdragende structuur met laag eigen constructiegewicht
  • Superdegelijke afwerking met mogelijkheid tot accessoires

Meer info

tags: Specialist Etagevloeren – Fabricage Etagevloeren – Engineering Tussenvloeren – Productie Tussenvloeren – Verhoogde Vloeren – 

Wenst u meer info over goederen op vloer plaatsen kijk dan vlug op https://www.plusm2.be/ | Vloer Plaatsen Goederen

Etagevloeren | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Goederen op vloer plaatsen

eurodal over ons faq downloads nl fr de inspiratie vloerplaten systemen nieuws contact eurodal home inspiratie vloerplaten systemen nieuws over ons faq downloads contact nl fr de algemene voorwaarden x goederen op vloer plaatsen gespecialiseerde bedrijven Definities . Verkoper eurodal bvba met zetel te grobbendonk industrieweg bus rpr turnhout ondernemingsnummer .. . Koper opdrachtgever de natuurlijke of rechtspersoon met wie de verkoper de overeenkomst sluit ongeacht of hij in eigen naam en of voor eigen rekening optreedt . Offerte het aanbod tot contracteren uitgaande van de verkoper met vermelding van de aard van de overeenkomst verkoop en of aanneming de technische gegevens en de voorgestelde prijzen . Overeenkomst de overeenkomst tussen de verkoper en de koper al dan niet na voorafgaande offerte en die gekwalificeerd wordt hetzij als een verkoopovereenkomst al dan niet met transport hetzij als een aannemingsovereenkomst al naargelang de wilsovereenstemming van de partijen . Algemene voorwaarden onderhavige algemene verkoopvoor.

pallet goederen stuk goederen groupage goederen temperatuur geleide transport frigo transport diepvries transport t f g internationaal transport dagelijks itali volle en deelladingen stuk goederen onze trailers bieden plaats aan europaletten. Samen goed voor een maximaal laadvermogen van ton. Lengte . Meter breedte . Meter hoogte . Meter europallet plaatsen laadvermogen ton eurologisitics bvba wortegem petegem meter vloer kg wat bedoelen we met goederen op vloer plaatsen m vloer kg. europallet x x lxbxh vb. europaletten m vloer .

Informatie over Goederen op vloer plaatsen

home over eunomia tarieven kantoren aanvraag formaliteiten online contact nl en fr eunomia ondernemingsloket ik ben starter ik ben ondernemer ik ben boekhouder home over eunomia tarieven kantoren aanvraag formaliteiten online contact ik ben starter ik ben ondernemer ik ben boekhouder nace codes zoeken verwerking en conservering van vlees exclusief vlees van gevogelte slachten van dieren productie van vers vlees als hele dieren of in delen productie van ruwe huiden en vellen afkomstig uit slachthuizen smelten en raffineren van reuzel en van andere dierlijke vetten geschikt voor consumptie verwerking van slachtafvallen en krengen productie van vleesmeel en poeder en van beendermeel. bewerking van natuurlijke darmen productie van ongewassen huidwol inclusief ruggewassen huidwol productie van gekoeld of bevroren vlees als hele dieren of in delen verwerking en conservering.